Πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα η εκδήλωση της "Δημοκρατικής Ευθύνης” του Αλ. Παπαδόπουλου. Παρουσία έκπληξη της Σταυρούλας Μπραϊμη.





Πραγματοποιήθηκε προχτές στα Γιάννινα η ανοικτή εκδήλωση της πολιτικής κίνησης "Δημοκρατική Ευθύνη" με την παρουσία του επικεφαλής της Κίνησης Αλέκου Παπαδόπολου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολίτες με μέλη της κίνησης από διάφορες περιοχές της Ηπείρου για να ενημερωθούν για τη νέα πολιτική κίνηση, τους σκοπούς και τους στόχους. 

Στην εκδήλωση υπήρξε και μια παρουσία έκπληξη, αυτή της Σταυρούλα Μπραϊμη, η οποία μάλιστα απεύθυνε και χαιρετισμό. 
Απευθυνθήκαμε στην ίδια για να σχολιάσει την παρουσία της εκει, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Οι ομιλητές (Σπύρος Ζαφείρης, μέλος Εκτελεστικού Συμβουλίου και Συντονιστής Ηπείρου, Ιωάννης Μιττάκος μέλος Γενικού Συμβουλίου, Θωμάς Παπαλιάγκας μέλος Τριμελούς Πολιτικής Εκπροσώπησης, Παναγιώτης Τσίρης Μέλος Τριμελούς Εκπροσώπησης, και Ευάγγελος Βενέτης σύμβουλος σε διεθνή θέματα), αναφέρθηκαν στους σκοπούς, τις αρχές, τους στόχους και παρουσίασαν την ταυτότητα της "Δημοκρατική Ευθύνη".

Μιλώντας στην paramythia-online.gr, o Θεσπρωτός Ιωάννης Μιττάκος, ανέφερε:

“Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του όπως και την κ. Σταυρούλα Μπραϊμη - Μπότση Δήμαρχο Σουλίου για την παρέμβαση της. Η εκδήλωση στα Γιάννενα αποτελεί μέρος των δράσεων μας που γίνονται στην χώρα στα πλαίσια γνωριμίας μας με τους πολίτες. Η Δημοκρατική Ευθύνη ξεκινά από την βάση με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα πολιτική αντίληψη, μακριά από πολιτικές ιδιοκτησίες και κληρονομικά δικαιώματα. Αν δραστικές πολιτικές πρωτοβουλίες αναληφθούν, ο τόπος έχει την προοπτική να βγει από το τέλμα, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και φυσικά πολλοί νέοι που εκδιώχθηκαν στην πραγματικότητα από τη χώρα, να επιστρέψουν. Έξαλλου πέρα από την τεχνοκρατική πλευρά, υπάρχει και η πιο συναισθηματική. Οι νέοι θέλουν να γυρίσουν. Νιώθουν ν’ ανήκουν εδώ. Τους το χρωστάμε. Και κάτι ακόμα η Δημοκρατική Ευθύνη ξεκίνησε από κάτω, με περισσότερους από 1.500 ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, κατά βάση νέους και καινούργιους στην πολιτική, οι οποίοι με ένα προσκλητήριο απευθύνθηκαν σε άλλους πιο επώνυμους, πενήντα διακεκριμένοι εκ των οποίων προσυπέγραψαν και στήριξαν. Σήμερα τα μέλη έχουν ξεπεράσει τις 3.000 και διαρκώς αυξάνονται. Έπεται και συνέχεια”


 
Πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα η εκδήλωση της "Δημοκρατικής Ευθύνης” του Αλ. Παπαδόπουλου. Παρουσία έκπληξη της Σταυρούλας Μπραϊμη.   Πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα η εκδήλωση της "Δημοκρατικής Ευθύνης” του Αλ. Παπαδόπουλου. Παρουσία έκπληξη της Σταυρούλας Μπραϊμη. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.