Στη διεθνή έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Reisen Hamburg", ο Δήμος Σουλίου




 
Ο Δήμος Σουλίου θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση για Εναλλακτικό Τουρισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο από 8-12 Φεβρουαρίου 2017.

Φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σουλίου είναι η συμμετοχή στην έκθεση να αποτελέσει ένα εργαλείο ανάπτυξης του τουρισμού, που θα προβάλλει τον φυσικό πλούτο και τις ιδιαίτερες ομορφιές της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου στο εξωτερικό.

Πλέον, εκτός από το έντυπο ξενόγλωσσο υλικό που στέλνετε στις εκθέσεις, έχει φτιαχτεί και ένα DVD με τα πέντε βίντεο από όλο τον Δήμο.

H Reisen Hamburg είναι μια έκθεση εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού και πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της βόρειας Γερμανίας με σύγχρονους, μοντέρνους και μεγάλους χώρους, στην οποία συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 70.000 επισκέπτες και 1.000 εκθέτες.

Η έκθεση είναι δημοφιλής σε κοινό ηλικίας 20 έως 70 χρόνων, με ιδιαίτερα υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη, κοινό στόχος του Δήμου Σουλίου. 
Ο Εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού του Δήμου Σουλίου
Λώλος Δημήτριος


 
Στη διεθνή έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Reisen Hamburg", ο Δήμος Σουλίου Στη διεθνή έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Reisen Hamburg", ο Δήμος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.