5ημερη εκδρομή από την Ηγουμενίτσα στην Κύπρο




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

13/03/17: Ηγουμενίισα-Παραμυθιά -Πτήση - Άφιξη στην Κύπρο

Αναχώρηση από Ηγουμενίτσα-Παραμυθιά και μετάβαση στο αεροδρόμιο Μακεδονία, Επιβίβαση στο αεροπλάνο και πτήση για την Κύπρο. Άφιξη στο αεροδρόμιο, παραλαβή και μεταφορά σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

14/03/17: ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Μετά το πρόγευμα ξενάγηση στην πόλη της Λευκωσίας, την μοναδική μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στην τουρκική εισβολή του 1974 καθώς επίσης και στα Φυλακισμένα Μνήματα, τον τόπο ταφής των απαγχονισθέντων παληκαριών κατά τον αγώνα 1955-1959. Βόλτα με το λεωφορείο περνώντας από τα Βενετσιάνικα τείχη που κλείνουν την παλιά πόλη, επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος θα δοθεί στην παλιά πόλη όπου θα έχετε την ευκαιρία για ψώνια. Μεταφορά στη Λεμεσό και διανυκτέρευση.

15/03/17: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Μετά το πρόγευμα η πρώτη επίσκεψη θα είναι στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου. Πριν την άφιξη στην Πάφο, στάση στην Πέτρα του Ρωμιού που είναι μία από τις πιο όμορφες ακτογραμμές του νησιού. Σύμφωνα με τη μυθολογία είναι το μέρος όπου η θεά Αφροδίτη αναδύθηκε από τους αφρούς της θάλασσας. Φτάνοντας στην Πάφο, θα γίνει επίσκεψη στα Ψηφιδωτά («έπαυλη Διονύσου»] και θα δοθεί ελεύθερος χρόνος στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Επιστροφή στη Λεμεσό και διανυκτέρευση.

16/03/17: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το φημισμένο Μοναστήρι του Κύκκου μέσω του Τρόδουε. Εκεί υπηρέτησε σαν μοναχός ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Μακάριος  Γ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας ζωγραφισμένη από τον Απόστολο Λουκά. Στη συνέχεια επίσκεψη στο θρονί όπου εκεί βρίσκεται ο τάφος του Μακαρίου. Επιστροφή στη Λεμεσό και διανυκτέρευση.

17/03/17: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Μεταφορά από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο της Λάρνακας για την αναχώρηση. Επιβίβαση στο πούλμαν του γραφείου μας και επιστροφή. Τέλος Ηγουμενίτσας.


5ημερη εκδρομή από την Ηγουμενίτσα στην Κύπρο 5ημερη εκδρομή από την Ηγουμενίτσα στην Κύπρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.