Φιλιάτες: Με επιτυχία η ημερίδα, Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα επαγγέλματα του Λιμενικού και του Πυροσβέστη




Στις 10 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.. μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Φιλιατών σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Θεσπρωτίας, με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και το Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών διοργάνωσε ημερίδα, Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα επαγγέλματα του Λιμενικού και του Πυροσβέστη, η οποία απευθύνονταν στους αποφοίτους του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών. 

Η εκδήλωση άνοιξε με εισήγηση της εκπροσώπου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με την ειδικότητα της Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Βασιλικής Παππά. 

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν τα παρακάτω θέματα: 
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ: με ομιλητές, τον Ανθυποπλοίαρχο κ. Απόστολο Σωτηρόπουλο και την Σημαιοφόρο κ. Γεωργία Τρόμπατζη που υπηρετούν στο Λ. Σ. Ηγουμενίτσας 
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ: με ομιλητή τον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φιλιατών κ. Παναγιώτη Ζύλη . 
Tην εκδήλωση προσφώνησε ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς. 

Σε αυτήν παρευρέθηκε επίσης η κ. Αλέκα Κοτσώνη ως υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Θεσπρωτίας που έχει και τον ρόλο συντονίστριας στις προαναφερόμενες εκδηλώσεις. 

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους-ομιλητές του Λιμενικού & Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και τους απόφοιτους του Γενικού & Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών που παρευρέθησαν στην σημαντική για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού εκδήλωση.


Φιλιάτες: Με επιτυχία η ημερίδα, Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα επαγγέλματα του Λιμενικού και του Πυροσβέστη Φιλιάτες: Με επιτυχία η ημερίδα, Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα επαγγέλματα του Λιμενικού και του Πυροσβέστη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.