ΠΡΕΒΕΖΑ: Απτά τα αποτελέσματα του Λιμεναρχείου στο λιμάνι - Αδιάκοπη προσπάθεια δύο ετών από τον Λιμενάρχη για να μπει μια τάξη




Τελικά και εκ του αποτελέσματος αβίαστα διεξάγεται το συμπέρασμα ότι τα πράγματα είναι θέμα καθαρά, δυναμισμού της προσωπικότητας, τόλμης, βούλησης και σκληρής δουλειάς… Χαρακτηριστικά που ταιριάζουν γάντι στο Λιμενάρχη Πρέβεζας, Αντιπλοίαρχο κ.Παύλο Τιφτικίδη.

Συγκεκριμένα, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε υπάρχουν εμφανέστατα αποτελέσματα στην τάξη του λιμανιού της πόλης.

Ειδικότερα, όπως βλέπετε και στη φώτο της ανάρτησης, στο τρίγωνο από τη προβλήτα των δικαστηρίων έως το ATM δεν υπάρχουν σκάφη τα οποία έπειτα από πολύ προσπάθεια έχουν μεταφερθεί στο αλιευτικό καταφύγιο, στο οποίο γίνεται ταξινόμηση και λειτουργεί για τον σκοπό τον οποίο και φτιάχτηκε.

Στην παραλία το καλοκαίρι δεν υπάρχουν αλιείς οπότε δεν ενοχλείται ο κόσμος που κάνει βόλτα αλλά και τα σκάφη που πλέον δεν τσακώνονται με τους αλιείς.

Τον χειμώνα επιτρέπεται το ψάρεμα στην παραλία, μόνο το καλοκαίρι απαγορεύεται.

Το εμπορικό λιμάνι μετά από αρκετό καιρό δείχνει να έχει ανοδική πορεία, παρά τις όποιες δυσκολίες από πλευράς του επενδυτή της μαρίνας σχετικά με τη δυτική προβλήτα.

Οφείλουμε ν’ αναφέρουμε πως οι προηγούμενες διοικήσεις του Λιμεναρχείου δεν άγγιξαν ιδιαίτερα πολλά από τα παραπάνω ζητήματα και δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με φορείς όπως πχ τους αλιείς και να εφαρμόσεουν το νόμο προκειμένου να γίνουν τα προβλεπόμενα.

Επίσης, αξίζει ν΄ αναφέρουμε πως η παρούσα διοίκηση του Λιμεναρχείου κατάφερε να μεταφέρει τους αλιείς από το τρίγωνο (Από το ATM έως το μπαστούνι) στο αλιευτικό καταφύγιο παρά το πόλεμο τον οποίον είχε δεχτεί.

Σειρά όμως έχει να καθαριστεί το σημείο του αλιευτικού καταφυγίου από τα μπλόκια τα οποία είναι παρατημένα, πράγμα που θα αλλάξει άρδην την εικόνα του λιμανιού της πόλης διότι ο χώρος μπορεί πχ να χρησιμοποιηθεί για έξτρα θέσεις πάρκινγκ. 


 
ΠΡΕΒΕΖΑ: Απτά τα αποτελέσματα του Λιμεναρχείου στο λιμάνι - Αδιάκοπη προσπάθεια δύο ετών από τον Λιμενάρχη για να μπει μια τάξη  ΠΡΕΒΕΖΑ: Απτά τα αποτελέσματα του Λιμεναρχείου στο λιμάνι - Αδιάκοπη προσπάθεια δύο ετών από τον Λιμενάρχη για να μπει μια τάξη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.