Με δύο προσθήκες πλοίων τα καλοκαιρινά δρομολόγια Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα





Δύο «νέα» πλοία πρόκειται να προστεθούν σε λίγο καιρό στην γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η αυξημένη κίνηση του καλοκαιριού.

 
Πιο συγκεκριμένα, επιστρέφει το πλοίο Ίωνας της 2WAYFARRIES, το οποίο ολοκλήρωσε την ναύλωσή του στην Εσθονία, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015, έχει ήδη δηλωθεί στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) και από τον Απρίλη θα… ριχτεί και αυτό στην γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

Αυτή την στιγμή, το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, στο ναυπηγείο Κανέλλου.

 
Νέο πλοίο στη γραμμή

Επίσης, αυτό καλοκαίρι θα υπάρξει και ένα ακόμα, νέο αυτή τη φορά πλοίο, το οποίο θα προστεθεί στη γραμμή από την εταιρία του κ. Κουλούρη.

 
Πρόκειται για το πλοίο ανοιχτού τύπου Αλκίνοος, πρώην Αμάλθεια, το οποίο ανήκε στην εταιρία Evoikos Lines και εκτελούσε δρομολόγια Γλύφα – Αγιόκαμπος στην Εύβοια.

Το συγκεκριμένο πλοίο είναι κατασκευασμένο το 2002 και τους θερινούς μήνες έχει χωρητικότητα 592 επιβατών.

Πως διαμορφώνεται πλέον η γραμμή

Αξίζει να σημειωθεί πως την εβδομάδα που μας έρχεται πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Λιμεναρχείο για τον καθορισμό των νέων δρομολογίων που θα ισχύσουν από την περίοδο του Πάσχα και κατά τους θερινούς μήνες.

Έτσι, τα 12 πλέον πλοία που θα… ριχτούν στη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα είναι:

Αμφίδρομα: Νικόλαος, Άνω Χώρα και Ίωνας.

Κλειστού τύπου: Άγιος Σπυρίδωνας, Αγία θεοδώρα και Κέρκυρα Εξπρές.

Ανοιχτού τύπου (παντόφλες): Αλκίνοος, Κέρκυρα, Νάντη, Ειρήνη, Ελένη και Νηρέας. 


 


Με δύο προσθήκες πλοίων τα καλοκαιρινά δρομολόγια Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα Με δύο προσθήκες πλοίων τα καλοκαιρινά δρομολόγια Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.