Ροή ειδήσεων

Ηγουμενίτσα: Θα λειτουργήσουν τα μπαράκια στο Δρέπανο αυτό το καλοκαίρι;Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, έλαβε την απόφαση για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας, των δύο δημοτικών καταστημάτων (OSTRIA & SOHO) στην παραλία του Δρεπάνου.

Η απόφαση πάρθηκε λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2016, μη αφήνοντας τα χρονικά περιθώρια στη δημοτική αρχή, να "τρέξει" διαγωνισμό για την ενοικίαση των καταστημάτων, αφήνοντας , για πρώτη φορά μετά από 15 και πλέον χρόνια, την παραλία του Δρεπάνου και τη νεολαία της πόλης, χωρίς καλοκαιρινή διασκέδαση.

Από τότε όμως, μέχρι και σήμερα, συνέβησαν πολλά.

Τα δύο μαγαζιά γκρεμίστηκαν και στέκουν πλέον ως φαντάσματα του παρελθόντος, πάνω στην μοναδική παραλία της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Σήμερα, έναν χρόνο περίπου μετά, από την πλευρά τη δημοτικής αρχής, δεν βλέπουμε να γίνετε κάποια κίνηση για τη λειτουργία των δύο δημοτικών καταστημάτων.

Και ρωτάμε τη δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας:
Προτίθεται να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την ενοικίαση των καταστημάτων;
Ή και το φετινό καλοκαίρι, για να διασκεδάσει η νεολαία, θα πρέπει υποχρεωτικά να πηγαίνει στα Σύβοτα;
Για τους δεκάδες άνεργους νέους που κάθε καλοκαίρι έβρισκαν, έστω και πρόσκαιρο, ένα μεροκάματο, ενδιαφέρεται κανείς;thespro.gr Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.