Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ηγουμενίτσας εόρτασε τον άγιο Χαράλαμπο και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα




 
Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ηγουμενίτσας εόρτασε τον άγιο Χαράλαμπο και έκοψε την πίτα... 
Οι τρόφιμοι μέσα σε κλίμα συγκίνησης, που δεν είναι λησμονημένοι, αλλά δέχονται την αγάπη και της διεύθυνσης και του προσωπικού του ιδρύματος, αλλά και απλών ανθρώπων, είδαν με χαρά και αγαλλίαση το Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτο, που ποτέ δεν τους ξεχνά, να ευλογεί και να κόβει την Αγιοβασιλόπιτα, πλαισιούμενος από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτοπρεσβύτερο Βελισσάριο Σάντα, τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού ναού Ηγουμενίτσας πρωτοπρεσβύτερο-θεολόγο π. Ελευθέριο Κωνσταντή και τον πρωτοπρεσβύτερο-διδάσκαλο Θωμά Παππά. 
Παρόντες ήταν η προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Αικατερίνη Μιτοπούλου , ο διευθυντής του ιδρύματος και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας. 
Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους τρόφιμους, δείχνοντας ότι οι λεπτές ψυχές αφουγκράζονται, νιώθουν, βιώνουν την ομορφιά της πίστης και δοξάζουν το Θεό. 
Νωρίτερα οι πρωτοπρεσβύτεροι π. Ελευθέριος Κωνσταντής και π. Θωμάς Παππάς, μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης, τέλεσαν μυσταγωγικά όρθρο και θεία λειτουργία στο μικρό παρεκκλήσιο του Γηροκομείου, που τιμάται στ' όνομα του εορταζόμενου αγίου Χαραλάμπους, συμμετασχόντων πολλών πιστών από την πόλη της Ηγουμενίτσας. 
ΚΑΤΟΨΗ


 
Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ηγουμενίτσας εόρτασε τον άγιο Χαράλαμπο και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα  Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ηγουμενίτσας εόρτασε τον άγιο Χαράλαμπο και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.