Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία του νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του





Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Selefkos Palace ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία του νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του. 
Το παρών έδωσαν οι βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και κ. Βασίλης Γιόγιακας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Νικόλας Κάτσιος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Λώλος και ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς. 
Εκτός από τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων κα Μαρία Σκανδάλη και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Ζουμπουλίδης Σπύρος. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους δεκάδες χορηγούς-επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας που συνέδραμαν την εκδήλωση και ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά τους φίλους του Συλλόγου, που με την παρουσία τους στηρίζουν κι ενισχύουν το έργο της «Στοργής».

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κάσσαρη Έλενα
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παπαγιάννη Άννα 


 
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία του νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία του νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.