Στο ΦΕΚ η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ - Ποιες υπηρεσίες θα λειτουργούν στην Ήπειρο





Στην πράξη περνά πλέον η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το Προεδρικό Διάταγμα, με όλες τις αλλαγές που επιφέρει.

Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας

1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,

β. Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας,

γ. Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας,

δ. Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών,

ε. Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς,

στ. Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ηγουμενίτσας,

ζ. Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Σαγιάδας,

η Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και θ. Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:

α. οι Αστυνομικοί Σταθμοί Μαργαριτίου και Πέρδικας, οι οποίοι εδρεύουν στις δημοτικές ενότητες Μαργαριτίου και Πέρδικας του δήμου Ηγουμενίτσας, αντίστοιχα και υπάγονται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας και

β. ο Αστυνομικός Σταθμός Συβότων (Π.Χ.Δ.), ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Συβότων του δήμου Ηγουμενίτσας και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.

3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος, πλην των περιπτώσεων ε΄ και ζ΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Παραμυθιάς του δήμου Σουλίου και η δημοτική ενότητα Σαγιάδας του δήμου Φιλιατών, αντίστοιχα.


Στο ΦΕΚ η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ - Ποιες υπηρεσίες θα λειτουργούν στην Ήπειρο Στο ΦΕΚ η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ - Ποιες υπηρεσίες θα λειτουργούν στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.