Ηγουμενίτσα: Ο Όμιλος Αντισφαίρισης "Τιτάνη" τίμησε τους αθλητές του

 
 
Με τις ευχές όλων για μια δημιουργική και επιτυχημένη νέα αθλητική χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στο "Πάνθεον", η βράβευση των διακριθέντων αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης "Τιτάνη". 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη της διοίκησης του Ομίλου, αθλητές, προπονητές και γονείς των αθλητών αλλά και φίλοι της αντισφαίρισης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη διοίκηση για τη δραστηριότητα του Ομίλου τη χρονιά που πέρασε καθώς και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη νέα χρονιά. 
 
Η εκδήλωση περιελάμβανε και την κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Γιάννης Λώλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, Δονάτος Μαρτίνης, ο πρόεδρος του ΟΛ.ΗΓ, Ανδρέας Νταής και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.-Ε.Φ.Ο.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Τένις, Δημήτρης Παππάς.
Ηγουμενίτσα: Ο Όμιλος Αντισφαίρισης "Τιτάνη" τίμησε τους αθλητές του Ηγουμενίτσα: Ο Όμιλος Αντισφαίρισης "Τιτάνη" τίμησε τους αθλητές του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.