8 ημέρες χωρίς Αντιδημάρχους ο Δήμος Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια των αλλαγών





Για 8η ημέρα παραμένει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, χωρίς Αντιδημάρχους, αφού η θητεία των προηγουμένων έληξε στις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Και ενώ θα έπρεπε ήδη, από τη 1η Μαρτίου, να έχουν οριστεί οι αντικαταστάτες τους ή σε περίπτωση επανατοποθέτησης ο νέος ορισμός τους, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας δεν έχει ακόμα καταλήξει στο νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr , η δυσκολία του Δημάρχου, έγκειται στις αντιδράσεις τόσο των όσων φεύγουν, όσο και αυτών που τελικά θα παραμείνουν εκτός του νέου σχήματος.

Οι αντιδράσεις είναι εντονότερες από τους νυν Αντιδημάρχους (με έναν - μια από αυτούς να αντιδρά και να απειλεί), αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, από του πέντε σημερινούς Αντιδημάρχους, δύο μένουν εκτός σχήματος, ο ένας παραμένει, ο δεύτερος μετακινείται και ο τρίτος διατηρεί άλλη έμμισθη θέση στο Δημαρχείο.

Τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα, εκτός απροόπτου, που θα κλιθούν να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα, με τον έναν από αυτούς να αναλαμβάνει πιθανότατα και το γραφείο τύπου και επικοινωνίας του Δήμου.

Με επακόλουθο να υπάρχουν αντιδράσεις και από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, που είτε είχαν κάνει κάποια άτυπη προεκλογική συμφωνία και περιμένουν την εξόφλησή της, είτε πίστευαν πως δικαιούνται μία θέση στο νέο σχήμα.

Λίγες ώρες όμως απομένουν για να μάθουμε, πως ο Δήμαρχος κατάφερε να ισορροπήσει εσωκομματικά και ενδοπαραταξιακά και ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαχειριστούν τα προβλήματα των δημοτών για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Οι αποφάσεις είναι αποκλειστικά στα χέρια του.


8 ημέρες χωρίς Αντιδημάρχους ο Δήμος Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια των αλλαγών 8 ημέρες χωρίς Αντιδημάρχους ο Δήμος Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια των αλλαγών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.