Ροή ειδήσεων

Άρθρο της συντονίστριας του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου κας Νίκης Κάτσιου
To Kέντρο Υγείας Μαργαριτίου καλύπτει ως γνωστόν μια από τις πιο άγονες περιοχές της Ηπείρου

Η θέση του Κέντρου Υγείας σε επαφή με την εθνική οδό , από την οποίαν κυρίως τους θερινούς μήνες διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα με αυξημένο τον κίνδυνο των ατυχημάτων , η απόσταση από την Ηγουμενίτσα , η σύνθεση του πληθυσμού , ο οποίος σε μεγάλο ποσοστό έχει υψηλό μέσο όρο ηλικίας ,αλλά και ο άγονος και προβληματικός χαρακτήρας της περιοχής καθιστούν την ύπαρξη του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου ζωτικής φύσεως για τους κατοίκους ,
Δέχεται και εξυπηρετεί 12-14.000 περιστατικά το χρόνο. Είναι ένα Κέντρο Υγείας ζωντανό , καθαρό και οπωσδήποτε φιλικό και προσβάσιμο στον πληθυσμό που εξυπηρετεί ο οποίος σημειωτέον είναι και εκτός των ορίων της περιοχής ευθύνης μας .
Το επίπεδο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι πολύ καλό και η αμεσότητα της σχέσης που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια οι κάτοικοι με τους εργαζομένους τους έχουν δημιουργήσει αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας .

Γι΄αυτό λοιπόν πρόσφατα δημοσιεύματα τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ το παρουσιάζουν σαν ένα απονεκρωμένο ίδρυμα , το οποίο δεν εφημερεύει, δημιούργησαν έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους κατοίκους .
Έχουμε λοιπόν να σας πληροφορήσουμε συνοπτικά τα εξής :
Το Κέντρο Υγείας έναι ανοικτό κάθε μέρα από τις 7-3 το μεσημέρι .
Τις μισές μέρες του μήνα , εναλλάξ και σε συνεννόηση με το Κ.Υ.Πάργας εφημερεύει , δηλαδή είναι ανοικτό σε 24ωρη βάση.
Αυτό συμβαίνει μόνο τον τελευταίο χρόνο , λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού συνολικά στη Θεσπρωτία .
Πριν, ένα μέρος των εφημεριών καλύπτονταν από ιατρούς άλλων Κέντρων Υγείας και επί πολλά χρόνια δεν είχε κλείσει ούτε μια ώρα .
Επειδή είναι μια περίοδος ανακατατάξεων στο χώρο της Υγείας, θα θέλαμε τη βοήθεια του τοπικού τύπου προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των παροχών υγείας του Νομού μας .
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι Θεσπρωτοί θέλουν ανοικτή και ζωντανή αυτή τη μονάδα Υγείας .
Επειδή πάντοτε πιστεύουμε στη δύναμη του τύπου και της ενημέρωσης θα σας παρακαλούσαμε για τη συνεργασία σας μαζί μας , και μάλιστα πριν από δημοσιεύματα που είναι αναπαραγωγές από μη τοπικά μέσα
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου
Με εκτίμηση
  Η συντονίστρια Νίκη Κάτσιου


thespro.gr Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.