Βραβευμένες μουσικοσυνθέτριες, μελοποιούν στίχους του Θεσπρωτού συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου...




 
Οι Θεσπρωτικής καταγωγής (εκ μητρός), από το Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, μουσικοσυνθέτριες, οι αδελφές Ιωάννα και Αρετή Σπανομάρκου, που με τραγούδια για την Ελλάδα της κρίσης κέρδισαν πρόσφατα χρυσό βραβείο στην Αμερική, όπου η καλλιτεχνική τους επάρκεια αναγνωρίζεται ιδιαίτερα, θα μελοποιήσουν στίχους του Ηγουμενιτσιώτη συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου (συνωνυμία με τον διακεκριμένο Φιλιαταίο συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου). 
Οι στίχοι του κ. Δημητρίου έχουν περιεχόμενο κοινωνικό και όχι μόνο και περιγράφουν βιωματικές καταστάσεις. 
Ο Σωτήρης Δημητρίου, αν και είναι πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, το ιστορικό του μυθιστόρημα "Μείναμε εμείς..." είχε ιδιαίτερη απήχηση, ασχολείται και με τη στιχουργία και απ' ότι φαίνεται με επιτυχία. 
Για να διαλέξουν στίχους του οι δύο διάσημες και ταλαντούχες νεαρές συνθέτριες, σημαίνει ότι ανακάλυψαν σ' αυτούς ουσιαστικό περιεχόμενο. 


 
Βραβευμένες μουσικοσυνθέτριες, μελοποιούν στίχους του Θεσπρωτού συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου...  Βραβευμένες μουσικοσυνθέτριες, μελοποιούν στίχους του Θεσπρωτού συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου... Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.