Ηγουμενίτσα: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σημερινή Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου




Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη

Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 (Α-57)«περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Τις διατάξεις του Π.Δ. 208/2001 (Α-164) « Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών Τροχαίας Ελληνικής Αστυνομίας».

Την υπ’ αριθ. 2501/15/123-γ΄ από 22-03-2017 αναφορά του Τ.Τ. Ηγουμενίτσας και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητας μας, λόγω της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων την Παρασκευή 24-03-2017 και από ώρα 18:00΄έως 21.30 ώρα, στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Ηγουμενίτσας:
  • Ευαγγελιστρίας, σε όλο το μήκος της.
  • Κύπρου (από διασταύρωση με οδό Ευαγγελιστρίας έως διασταύρωση με οδό Μ. Μπότσαρη).

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές ανάγκες επιβάλλουν τούτο, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Αξιωματικού του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας που κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την υλοποίηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ».

Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 (Α-57)«περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». 


 
Ηγουμενίτσα: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σημερινή Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου  Ηγουμενίτσα: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σημερινή Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.