Το Δημαρχείο Σουλίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος ‘Βασιλείου Γ. Μελά"




Το Δημαρχείο Παραμυθιάς επισκέφτηκε χθες Κυριακή 12/3 ο πρόεδρος του ιδρύματος ‘Βασιλείου Γ. Μελά για την προσχολική αγωγή’, κ. Γιώργος Μελάς. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση δια ζώσης για την εξέλιξη της δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς» που ως γνωστό χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο ίδρυμα.

Τον πρόεδρο υποδέχθηκε η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημητρίου Δημήτριος και η προϊσταμένη του τμήματος των τεχνικών υπηρεσιών κα. Μπουσταντζή Αντιγόνη.

Μετά από την αναλυτική ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε, καθορίστηκε ότι κοινός στόχος είναι η ολοκλήρωση του έργου το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους. Η αγαστή συνεργασία για μία ακόμη φορά με το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 


 
Το Δημαρχείο Σουλίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος ‘Βασιλείου Γ. Μελά" Το Δημαρχείο Σουλίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος ‘Βασιλείου Γ. Μελά" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.