Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η 13η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου



Το Σάββατο 1 Απριλίου ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Θεσπρωτίας πραγματοποίησε με μεγάλη επισκεψιμότητα την 13η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου και εποπτικού υλικού.
Στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας τα μέλη του συλλόγου και οι εκπαιδευτικοί ξενόγλωσσης του Νομού μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των εκδοτικών οίκον και να ενημερωθούν για ότι νεότερο όσον αφορά την ξενόγλωσση εκπαίδευση.
Ενημέρωση υπήρξε και από τον Κ. Δημήτρη Κουρούπη, πρόεδρο του Συλλόγου Κέρκυρας, για το 1ο Συνέδριο ΣΙΚΞΓ – PALSO Δυτικής Ελλάδα, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 17-19 Ιουνίου 2017!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους, τα επίτιμα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:
• Τους Εκδοτικούς Οίκους που συμμετείχαν,
• Τους Εκδοτικούς Οίκους Binary Logic, Burlington Books, Express Publishing, Hellenic Assessment Services, Grivas Publications, Hillside Press, MΜ Publications που με τις χορηγίες τους αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη του ς στο Σύλλογο,
• Τους χορηγούς μας,
• Τον Δήμο Ηγουμενίτσας που για ακόμα μια φορά παραχώρησε την αίθουσα του Δήμου και προσωπικά τον Δήμαρχο Κ. Λώλο Iωάννη που μας τίμησε με την παρουσία του.
• Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για τη συνολική στήριξη του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.


 
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η 13η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η 13η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.