Συνελήφθη 23χρονος με πάνω από ένα κιλό κάνναβης





Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη προχθές (28-04-2017) το μεσημέρι στο Παλιάμπελο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι στο Παλιάμπελο Αιτωλοακαρνανίας και συνελήφθη ο 23χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.151) γραμμαρίων, την οποία προόριζε για πώληση. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Συνελήφθη 23χρονος με πάνω από ένα κιλό κάνναβης Συνελήφθη 23χρονος με πάνω από ένα κιλό κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.