ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΗ




Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης προτίθεται να παραιτηθεί από τα βουλευτικά έδρανα.

Δεν είναι μόνο οι «δύσκολες σχέσεις» που έχουν διαμορφωθεί με τα μέλη των θεματικών ενοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας που ζητούν επίμονα τη γνωστοποίηση και την υλοποίηση του ριζοσπαστικού προγράμματος που έχουν επεξεργαστεί για τη Θεσπρωτία όλα τα μέλη των θεματικών ενοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, είναι και η έντονη κριτική που ασκείται στο νεαρό βουλευτή από πάρα πολλούς Θεσπρωτούς.

Πέρα από τα «τοπικά» προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μάριος Κάτσης είναι και η προωθημένη γραμμή των βουλευτών συναδέλφων του στο ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν «πάση θυσία» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραμείνει στη κυβέρνηση χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το κόμμα και η κυβέρνηση αν έχει πειστικό και σοβαρό σχέδιο για να αντιμετωπιστούν τα πολυεπίπεδα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας . 
Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δηλώνουν αποφασισμένοι, αλλά με πόνο ψυχής για τα μέτρα που θα πάρουν, να σώσουν την Πατρίδα υπακούοντας στις απαιτήσεις της ... καταραμένης Τρόικας (ορισμένοι στη κυβέρνηση τους αποκαλούν Θεσμοί ή Κουαρτέτο). Η ακατανόητη αυτή στάση των συναδέλφων του Μάριου Κάτση και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσουν τον ελπιδοφόρο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας σε παραίτηση. Στην όλη πολιτική στάση αξιοπρέπειας έχω την αίσθηση πως από όλους τους Θεσπρωτούς, άσχετα αν κάποιοι θεωρούσαν τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά του κ. Κάτση επαρσιακή ή αλαζονική, θα ακουστεί ένα «RESPECT Μάριε για τη στάση σου»…

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τον Μάριο Κάτση θα διαδεχτεί ο πρώην πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Οικονόμου. Από πολλούς θεωρείται πως ο Γιώργος Οικονόμου, που γνωρίζει τα θέματα της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου μέσα από την ενασχόλησή του στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία, ως ο πιο κατάλληλος άνθρωπος που θα μπορούσε να δημιουργήσει τις αναγκαίες «γέφυρες επικοινωνίας» με τους εντός κι εκτός Ελλάδας Θεσπρωτούς «Ξενιτεμένους». 
Αλλά ταυτόχρονα πολλοί ελπίζουν πως θα δώσει έναν άλλο «αέρα» στον προοδευτικό κόσμο. Έναν αέρα που αποτελεί κοινή διαπίστωση κι ομολογία δεν μπορούσε να δώσει, μαζί με το αναξιόπιστο σκόρπιο ασκέρι, ο «πολιτικά χλωμός» Μάριος Κάτσης. Πιστεύεται πως ο έμπειρος, επικοινωνιακός και προσιτός Γιώργος Οικονόμου δε διακατέχεται από πολιτικές ιδεοληψίες και «πολιτική ωραιοπάθεια». 
Θεωρείται πως θα «έχει ανοιχτά αυτιά» για να κερδίσει τους συντοπίτες του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας. Ένα ξεκίνημα που όμως θεωρείται πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού η γενικότερη αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει για πολλούς πολίτες στην Ελλάδα στο απόλυτο μηδέν (0)… Θα ήταν φρόνιμο όταν έρθει η ώρα της ανάληψης των καθηκόντων του να συμβουλεύεται ως βουλευτής σε πολλά θέματα, πέρα από και τον κουμπάρο του Αλέκο Παπαδόπουλο, όλους τους Θεσπρωτούς . Και είναι πολλοί αυτοί οι Θεσπρωτοί που «πονούν» αλλά και μπορούν να «βοηθήσουν» όταν βλέπουν πέρα από το κατάντημα της Πατρίδας, το κατάντημα του Τόπου μας.

Μέχρι η αυτογνωσία μας οδηγήσει σ΄αυτά τα επίπεδα, προτρέπω όλους τους Συντοπίτες να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να έρθουν το Πάσχα στη Θεσπρωτία. Κι ορισμένοι Φιλιατιώτες να έρθουν για να ακούσουν από ορισμένους «τσουλωμένους» ριζοσπαστικές «σιούτες». Ταυτόχρονα ας «κόψουν κι αυτοί κάμποσες σιούτες» κι ας μη λείψουν τα ριζοσπαστικά πειράγματα …

Σας εύχομαι τουλάχιστον μέχρι το 2030 που προβλέπεται η Πατρίδα μας να… σταθεροποιηθεί να είμαστε όλοι καλά μέχρι τότε για να «σιουτεύουμε». 
Ριζοσπαστικές ή απλές «σιούτες»… 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ 


 
ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΗ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 01, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.