Ηγουμενίτσα: Βυτιοφόρο "εισέβαλε" σε καφετέρια - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)




Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγο μετά την 1, στη νέα παραλιακή οδό στην Ηγουμενίτσα, όταν ο οδηγός φορτηγού οχήματος (βυτιοφόρο), έχασε τον έλεγχό του, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο διάβα της τρελής πορείας που ακολούθησε το φορτηγό, βρέθηκαν πινακίδες σήμανσης και αφού ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και το πεζοδρόμιο, κατέληξε στην αυλή παρακείμενης καφετέριας.

Από το περασμένο της ώρας και καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς εάν την ώρα του ατυχήματος βρισκόντουσαν στην καφετέρια πελάτες, θα μιλούσαμε για τραγωδία.

Οι ζημιές όμως που προκάλεσε στο μαγαζί είναι αρκετά σοβαρές.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, κάνουν λόγο για επικινδυνότητα του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, αφού ο δρόμος στενεύει απότομα μετά από ευθεία, εξ' αιτίας του κυκλικού κόμβου, αλλά και την μεγάλη ταχύτητα που αναπτύσσουν οι οδηγοί.

Δείτε στο βίντεο που κατέγραψε ο φακός του thespro.gr την τρελή πορεία του φορτηγού βήμα - βήμα.


Ηγουμενίτσα: Βυτιοφόρο "εισέβαλε" σε καφετέρια - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Βυτιοφόρο "εισέβαλε" σε καφετέρια - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.