Καταδίωξη από τους Φιλιάτες μέχρι τα Γιάννενα - Έξι συλλήψεις






Από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν έξι άτομα (τρεις ημεδαποί, ηλικίας 27, 26 και 27 ετών και τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 40 και 46 ετών), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών, της υπόθαλψης εγκληματία, παράνομης εισόδου στη χώρα και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών .

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 26χρονου ημεδαπού δράστη διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χίου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στο Κουρεμάδι Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν στον 26χρονο ημεδαπό οδηγό του, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το όχημα εντοπίστηκε τελικά στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων και στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ο 29χρονος αλλοδαπός διακινητής (συνοδηγός του οχήματος) καθώς και δύο ομοεθνείς του, μη νόμιμοι μετανάστες (ηλικίας 40 και 46 ετών) ενώ ο 26χρονος οδηγός του οχήματος είχε τραπεί πεζός σε φυγή.

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκε αργότερα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, ο 26χρονος δράστης να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες τους 26χρονους ημεδαπούς, οι οποίοι τον μετέφεραν, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη.

Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του 26χρονου διακινητή διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χίου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ενώ στην κατοχή του ενός 27χρονου ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν. Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.


Καταδίωξη από τους Φιλιάτες μέχρι τα Γιάννενα - Έξι συλλήψεις  Καταδίωξη από τους Φιλιάτες μέχρι τα Γιάννενα - Έξι συλλήψεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 17, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.