Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Ευθύνης ο Γιάννης Μιττάκος





Η πολιτική κίνηση που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2016 και ονομάζεται Δημοκρατική Ευθύνη, εξελίχθηκε επισήμως σε πολιτικό κόμμα, μέσα από τη διήμερη διαδικασία κατά την οποία εξέλεξε τα όργανά της και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Γενικό Συμβούλιο.
Παρών στη διαδικασία ήταν και ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος ο οποίος στηρίζει ενεργά το εγχείρημα. Η Δημοκρατική Ευθύνη ανήκει στον χώρο του προοδευτικού κέντρου και υποστηρίζει ένα ευρύ μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που θα αποκαθιστά τις κοινωνικές αδικίες, θα ευνοεί τη λειτουργία της ελεύθερης αγοράς και θα εγγυάται ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Παράλληλα, αναγνωρίζει ότι η διέξοδος στο πρόβλημα της χώρας δεν μπορεί να ανοιχτεί με παλιά εργαλεία από παλιούς ανθρώπους αλλά μόνο από ανθρώπους της εποχής.
Η Δημοκρατική Ευθύνη, είναι το πρώτο κόμμα στην πολιτική ιστορία της χώρας που εκτός από το τι πρέπει να γίνει λέει και το πώς! Γι' αυτό το λόγο παρουσίασε πρόγραμμα πέντε (5) τομέων στη πρώτη της εμφάνιση πέρυσι τον Ιούλιο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και σήμερα με υπερηφάνεια παρουσιάζει πρόγραμμα δεκατριών (13) τομέων σε 80 και πλέον σελίδες, στο οποίο δεν αναφέρεται μόνο το τι πρέπει να γίνει στην χώρα, αλλά και το πώς, βήμα προς βήμα. 


Δύο Ηπειρώτες μετέχουν στην οργανωτική σύνθεση της Δημοκρατικής Ευθύνης, ο κ. Ζαφείρης Σπύρος, Μέλος Γενικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του κόμματος (Ιωάννινα) και από την Θεσπρωτία ο κ. Μιττάκος Γιάννης, Μέλος Γενικού Συμβουλίου.


Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Ευθύνης ο Γιάννης Μιττάκος Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Ευθύνης ο Γιάννης Μιττάκος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.