Δύο μαθητές από τη Θεσπρωτία τακτικοί έφηβοι βουλευτές στη ΚΒ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων




Δύο μαθητές από τη Θεσπρωτία μοριοδοτήθηκαν ως τακτικοί έφηβοι βουλευτές στην ΚΒ΄ Σύνοδο ( 6-10 Ιουλίου 2017) της Βουλής των Εφήβων του 2017. Πρόκειται για ένα παιδί από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας και για ένα παιδί από το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς. 
Άλλοι δύο είναι αναπληρωματικοί, ένας από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας και ένας από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας. 
Η «Βουλή των Εφήβων» αποτελεί ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, που κάθε χρόνο απευθύνεται στους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης Λυκείου των σχολείων. 
Εφέτος,στο κέντρο των προβληματισμών και των δράσεων της Βουλής των Εφήβων βρίσκεται ο ενεργός πολίτης, που ζει και δραστηριοποιείται με βάση τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές και αξίες, παρεμβαίνοντας δημιουργικά για να βελτιώσει την κοινωνία στην οποία ζει. 



Δύο μαθητές από τη Θεσπρωτία τακτικοί έφηβοι βουλευτές στη ΚΒ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων  Δύο μαθητές από τη Θεσπρωτία τακτικοί έφηβοι βουλευτές στη ΚΒ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.