Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων»





Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Κ.Ε.Ε.Ε. και τον ΔΙΦΟΠ (Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» την Τετάρτη 03 Μαΐου 2017 στις 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55, πλαϊνή είσοδος) και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να την παρακολουθήσει.

Στην εκδήλωση, ο Διευθυντής του Φορέα ΔΙΦΟΠ κος Άγγελος Τόλκας, θα παρουσιάσει την πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος να ιδρύσει φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, για επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον για την τοπική οικονομία καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου ενώ αξίζει να τα προστατεύσουμε.

Ενδεικτικά επαγγέλματα είναι των οικοδομικών εργασιών, αλουμινο-σιδηρο κατασκευαστών & γενικά τεχνίτες μετάλλων, ελαιοχρωματιστών, πλακάδων, υδραυλικών, λιθοξόων, ξυλουργών, συλλέκτες αρωματικών φυτών και βοτάνων κλπ επαγγελμάτων παροχής υπηρεσιών.

Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου. 


 
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.