Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση για το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων




Ένα ιδιαίτερα φλέγον θέμα απασχολεί τους μαθητές των Λυκείων όλης της χώρας αυτή την περίοδο: το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τη διαχείρισή του, με τεχνικές και ασκήσεις χαλάρωσης, ήρθε να αναπτύξει το πρωί, της Τετάρτης, 26/4/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας – «ΠΑΝΘΕΟΝ», η ψυχολόγος και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «ΑΡΙΑΔΝΗ», κα Ζιάγκου Κωνσταντίνα, στους μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας.

Την εν λόγω παρέμβαση διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «ΑΡΙΑΔΝΗ», σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ και το 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους υποψηφίους, που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «ΑΡΙΑΔΝΗ» και Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, κα Κοτσώνη Αλεξάνδρα, η Υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ κα Ζήση Σταυρούλα, ο Διευθυντής του 1ου ΓΕ.Λ. Ηγ/τσας κ. Δρίμτζιας Βασίλειος και εκπαιδευτικοί του σχολείου (Παπιγγιώτης Κώστας, Βασιλείου Κων/να, Γιατράκη Μαρία, Φασιάς Γεώργιος, Μαρινίδου Μαρία ) που συνόδευσαν τα παιδιά στο χώρο.

Με τη σειρά μας, ευχόμαστε στους μαθητές καλή επιτυχία στον αγώνα τους και είθε να ευοδώσουν τα όνειρα και οι προσδοκίες τους!!!

Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ»
Η Πρόεδρος
Κοτσώνη Αλεξάνδρα 


 
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση για το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση για το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.