Στο ΤΕΠ το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το ΠΕΔΥ





Έντεκα χρόνια μετά την δημοπράτησή του και αρκετά μετά την ολοκλήρωσή του, το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας αρχίζει να βλέπει φως... 

Ο αρχικός σχεδιασμός βέβαια προέβλεπε την λειτουργία του ως Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, φαίνεται όμως πως σε πρώτη φάση τουλάχιστον το κτίριο θα φιλοξενήσει το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το ΠΕΔΥ.

Η διαδικασία της διοικητικής παραλαβής, σύμφωνα με όσα δήλωσε στα Γιάννινα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ολοκληρώνεται εντός των ημερών. 

Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, η εκτίμηση είναι ότι θα προχωρήσει άμεσα η μεταφορά των μονάδων του ΠΕΔΥ και του Κέντρου Υγείας ώστε να λειτουργήσει εντός του Ιουνίου.

Αν ο σχεδιασμός αυτός δεν συμπληρωθεί και από άλλες δομές, τότε κανείς δεν θα μπορεί να μιλά για Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά για μία συγκέντρωση πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας σε ένα κτίριο.

Το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας δημοπρατήθηκε στις 31/07/2006 και η σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή του υπεγράφη την 17/06/2008. 

Ο ανάδοχος περαίωσε τις εργασίες του την 30/04/2013 και στις 30/09/2014 έληξε και η 15μηνη ευθύνη συντήρησης του έργου από τον ανάδοχο.

Στις 24/12/2014 εκδόθηκε και βεβαίωση περαίωσης εργασιών, ενώ στις 02/07/2015 ορίστηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου.


 
Στο ΤΕΠ το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το ΠΕΔΥ Στο ΤΕΠ το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το ΠΕΔΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 25, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.