Η νέα 11μελής Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας






Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 30 Απριλίου, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων, στο σύνολο των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ. 

Οι εκλογές διεξήχθησαν απολύτως ομαλά, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, η οποία ήδη από σήμερα διαθέτει ανανεωμένες διοικήσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα κερδήθηκε και το στοίχημα της συμμετοχής και του ανοίγματος στην κοινωνία, καθώς στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής μελών της ΟΝΝΕΔ, ενεγράφησαν τις προηγούμενες ημέρες περί τα 9.700 νέα μέλη, προκειμένου για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες, πλέον των μελών που ήδη είχαν εγγραφεί στην Οργάνωση στα πλαίσια του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2016.

Η ΟΝΝΕΔ σεβόμενη τον ρόλο, την ιστορία και τα χιλιάδες μέλη της αλλά και τηρώντας στο ακέραιο την δέσμευση της, ήδη από το Συνέδριο Επανίδρυσης, για ανανέωση, συμμετοχικότητα, ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες, προχωρά αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα με οργανώσεις ανανεωμένες και δραστήριες σε όλη την επικράτεια, μακριά από εξαρτήσεις, δεσμεύσεις και λογικές του παρελθόντος.

Αναλυτικός στη Θεσπρωτία εκλέχθηκαν (άνευ εκλογών):

Πρόεδρος Νομαρχιακής: Γιώτης ΠΑΡΓΑΝΑΣ

Ηγουμενιτσα
Βασίλειος Βλάχος
Γεώργιος Κονάκης
Φωτεινή Παπαδιώτη
Φώτιος Κωνσταντίνου

Φιλιάτες
Φώτιος Μίγκος
Στυλιανή Στάθη
Ελευθερία Μάλλιου

Παραμύθια
Άννα Κώτση
Στέλιος Κάτσιος
Λουκάς Μπόλωσης


Η νέα 11μελής Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας Η νέα 11μελής Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.