Διαγωνισμός για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας




Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας διακηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση δικαιώματος λειτουργίας και εκμετάλλευσης (μίσθωση) του κυλικείου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας .

Η διαδικασία ανάδειξης του πλειοδότη θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3 – Ηγουμενίτσα) στις 14 Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30΄π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 


 
Διαγωνισμός για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Διαγωνισμός για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.