Καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, για άνιση κατανομή στις εφημερίδες




Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή, χωρίς τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, για τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Για την ίδια υπόθεση το δικαστήριο έκρινε τη θεματική αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου αθώα, απαλλάσσοντάς την από τις κατηγορίες.

Εναντίον των κατηγορουμένων είχαν κατατεθεί μηνυτήριες αναφορές από την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Ελευθερία» σχετικά με τις καταχωρήσεις πληρωμένων δημοσιεύσεων, με το επιχείρημα πως υπήρξε άνιση κατανομή αυτών, που τις έπληξε.

Πρωτόδικά είχαν καταδικαστεί αμφότεροι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας και τους είχε επιβληθεί φυλάκιση ενός έτους στον καθένα με 3ετή αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα έτος.


 
Καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, για άνιση κατανομή στις εφημερίδες Καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, για άνιση κατανομή στις εφημερίδες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.