Δύο Θεσπρωτοί, Γιώργος Κομίνης και Γιώργος Καλφόγλου, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας




Τον Γιώργο Κομίνη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσπρωτίας, επέλεξε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Κομίνης θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας διαιτητής, με πολύ καλές διαιτησίες φέτος και με ελάχιστα λάθη που δεν αλλοίωσαν κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του διεθνούς από το 2016 κ. Κομίνη που θα σφυρίξει σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τη φετινή περίοδο, ήταν ο «άρχοντας» των ντέρμπι της Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (0-0) και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-0) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Γιώργος Καλφόγλου (επίσης Θεσπρωτίας) και 4ος ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από τον Σύνδεσμο Αθηνών


Δύο Θεσπρωτοί, Γιώργος Κομίνης και Γιώργος Καλφόγλου, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Δύο Θεσπρωτοί, Γιώργος Κομίνης και Γιώργος Καλφόγλου, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.