Στο πλευρό του Καλφόγλου η ΕΠΣ Θεσπρωτίας




«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας σε έκτακτη συνεδρίασή της, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον Βοηθό Διαιτητή της super League κ. Καλφόγλου.

Πράγματι το σοβαρό λάθος του κ. Καλφόγλου που έκανε ως Βοηθός Διαιτητής στον αγώνα του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 6-5-2017, δικαίως δημιούργησε αγανάκτηση στους φιλάθλους.

Όμως, γνωρίζοντας το ήθος, τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του, επί 15 και πλέον χρόνια, διαβεβαιώνουμε όλους τους φιλάθλους ότι αποτελεί πρότυπο για την σημερινή Διαιτησία στη χώρα μας και είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ανθρώπινο και μόνο λάθος.

Ποτέ στην θητεία του δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα σχετικά με την διαιτητική του απόδοση, τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στην super league και football league.

Τα προηγούμενα πέντε (5) χρόνια έπαιξε στην super league πενήντα τρεις (53) αγώνες με σχεδόν άριστη απόδοση. Αδιάψευστος μαρτυράς μας οι εκθέσεις των παρατηρητών του.

Αυτή του η απόδοση άλλωστε είχε ως αποτέλεσμα τον ορισμό του από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος.

Όλα τα χρόνια ήταν υπόδειγμα ανθρώπου με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επάρκεια γνώσεων και μας έχει πείσει για την μεγάλη του αξία στο λειτούργημα που εκτελεί.

Κατόπιν όλων αυτών, καλούμε τον Βοηθό Διαιτητή μας κ. Καλφόγλου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ώστε να αποδείξει ακόμη και σε αυτούς που σήμερα δίκαια διαμαρτύρονται, πως επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος και μόνο και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο του.

Βεβαίως να ελεγχθεί και να τιμωρηθεί, αλλά μόνο για το ανθρώπινο λάθος, που χρήζει μάλιστα περαιτέρω ανάλυσης, γιατί πρόκειται για μια πολύ δύσκολη φάση . Τα υπόλοιπα σενάρια δεν είναι άξια λόγου και σχολιασμού.

Η Ένωσή μας, με την άριστη οργάνωση και συνεχή εκπαίδευση των Διαιτητών κρατά σε πολύ υψηλό επίπεδο την Διαιτητική απόδοση όπως αποδεικνύεται και από την έγκριτη και με σεβασμό και εμπιστοσύνη παρουσία τόσων μελών μας σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες ».

Η Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Θεσπρωτίας


 
Στο πλευρό του Καλφόγλου η ΕΠΣ Θεσπρωτίας Στο πλευρό του Καλφόγλου η ΕΠΣ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 09, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.