Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν την απεργία οι ναυτικοί μέχρι και την Παρασκευή



Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 16-05-2017 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την Πέμπτη 18 Μαϊου 2017 και ώρα 00:01 μέχρι την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017 και ώρα 24:00 με προοπτική κλιμάκωσης. 
Επίσης, σύμφωνα με το Αριθ. Πρωτοκ.: 121/16-05-2017 έγγραφο, το ΔΣ του Σωματείου Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων M/S και Π/Θ Κοντινών Αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην προαναφερόμενη 48ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσας - Παξών). 
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί τις ανωτέρω ημερομηνίες προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας – Λευκίμμης - Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. 


 
Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν την απεργία οι ναυτικοί μέχρι και την Παρασκευή Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν την απεργία οι ναυτικοί μέχρι και την Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.