Ζαρκάδι σοβαρά τραυματισμένο εντοπίστηκε στην Εγνατία στο ύψος του Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς (+ΦΩΤΟ)





Ένα τραυματισμένο Ζαρκάδι, εντόπισε συνεργείο της Εγνατίας οδού στο ύψος του Ελευθερωχωρίου Παραμυθιάς και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το Ζαρκάδι, μεταφέρθηκε από μέλη της φιλοζωικής Παραμυθιάς σε εθελοντή κτηνίατρο της περιοχής (κ. Παναγιώτη Καλόγηρο) οπού και έχασε την μάχη για την ζωή κατά την διάρκεια του 4ωρου χειρουργείου.


Το ζώο έφερε πολλά τραύματα στην θωρακική κοιλότητα, κακώσεις του θωρακικού τοιχώματος, ενώ παρουσίαζε εσωτερική αιμορραγία από βαθύ κοιλιακό τραύμα.


Με αφορμή το γεγονός, το φιλοζωικό σωματείο εφιστά την προσοχή των οδηγών όσο βρίσκονται στην Εγνατία οδό, καθώς όπως αναφέρουν, ο δρομος ταχείας κυκλοφορίας, είναι αφύλακτος σε πολλά σημεία, ενώ πληθαίνουν τα παρόμοια περιστατικά. Τέλος ευχαριστεί δημόσια τον κτηνίατρο Παναγιώτη Καλόγηρο, για τις συνεχείς εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Στην φωτογραφία βλέπετε το άτυχο ζώο κατά την διάρκεια του 4ωρου χειρουργείου από τον Παναγιώτη Καλόγηρο.


Ζαρκάδι σοβαρά τραυματισμένο εντοπίστηκε στην Εγνατία στο ύψος του Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς (+ΦΩΤΟ) Ζαρκάδι σοβαρά τραυματισμένο εντοπίστηκε στην Εγνατία στο ύψος του Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.