Χωρίς τον Κουρουμπλή η αυριανή σημαντική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα




Χωρίς την παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλής, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στο Ξενοδοχείο AGELIKA PALLAS με ώρα έναρξης 8:30 π.μ., η ημερίδα που διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Κουρουμπλής, λόγω ανυπέρβλητων υποχρεώσεων, θα πρέπει τελικά να παραμείνει στην Αθήνα.

Η ημερίδα εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για τη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).

Την ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Αλ. Χαρίτσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) κ. Κορκολής Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Χ. Λαμπρίδης και ο Πρόεδρος της Rete Autostrade Mediterranee κ. An. Cancian. Οι Πρόεδροι Λιμένων από Ελληνικής πλευράς, λιμένα Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Πάτρας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, και από Ιταλικής πλευράς, οι Πρόεδροι των Λιμένων Βενετίας, Μπάρι, Ανκόνα και Τεργέστη, καθώς και έγκριτοι ομιλητές από τον χώρο των μεταφορών. 


Χωρίς τον Κουρουμπλή η αυριανή σημαντική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα Χωρίς τον Κουρουμπλή η αυριανή σημαντική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.