Χωρίς οφθαλμολογική το Νοσοκομείο Φιλιατών - Παραιτήθηκε ο μοναδικός οφθαλμίατρος




Χωρίς οφθαλμολογική κλινική είναι από εχτές Τετάρτη 24/5/2017, το Νοσοκομείο Φιλιατών, μετά από την παραίτηση που υπέβαλε ο μοναδικός οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου.

Ο οφθαλμίατρος υπέβαλε την Τρίτη την παραίτησή του προς την διοίκηση του Νοσοκομείου, με ημερομηνία ισχύος την 13/6/2017, οπότε και λήγει η άδεια την οποία έχει πάρει από τις 24/5/2017.

Σε μία προσπάθεια να τον μεταπείσει, ο διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Δερδεμέζης, συναντήθηκε μαζί του, χωρίς να το καταφέρει, αφού ο γιατρός επέμενε στην απόφασή τους να ιδιωτεύσει εκτός ΕΣΥ.

Ο συγκεκριμένος οφθαλμίατρος είχε προσληφθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τώρα η διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει να αναζητήσει διαθέσιμο οφθαλμίατρο στους πίνακες της 6ης ΥΠΕ, που να έχει δηλώσει στις επιλογές του το Νοσοκομείο Φιλιατών, ώστε να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η κλινική.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει οφθαλμίατρος στον πίνακα, τότε  ο κίνδυνος η οφθαλμολογική κλινική να παραμείνει χωρίς γιατρό είναι κάτι παραπάνω από ορατός, αφού θα πρέπει να προκηρυχθεί εκ νέου η θέση για το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Όσο για την έλλειψη του ειδικού μηχανήματος για τις επεμβάσεις καταρράκτη , σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου, εγκρίθηκε η τροποποίηση του προϋπολογισμού, για την αγορά τους και το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού, αφού τα απαραίτητα κονδύλια είναι ήδη διαθέσιμα.



Χωρίς οφθαλμολογική το Νοσοκομείο Φιλιατών - Παραιτήθηκε ο μοναδικός οφθαλμίατρος Χωρίς οφθαλμολογική το Νοσοκομείο Φιλιατών - Παραιτήθηκε ο μοναδικός οφθαλμίατρος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.