Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το τουρνουά Mini Volley



Την Κυριακή 07/05 στο Κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου", πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Mini Volley CYCLON-Savas Thomazos, όπου αγωνίστηκαν 430 συμμετέχοντες, αριθμός ρεκόρ.

Για ακόμη μια χρονιά η μεγάλη γιορτή των ακαδημιών βόλεϊ της Δυτικής Ελλάδας διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία, μιας και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων baby volley.

Στη λήξη της διοργάνωσης ο ΕΡΜΗΣ βράβευσε τον κ. Θωμάζο και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ.Λώλος απένειμε τα αναμνηστικά στους επικεφαλής των σωματείων που έλαβαν μέρος.

Ο Πρόεδρος Άγγελος Μπάντιος, τα μέλη του Δ.Σ., και οι προπονητές του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας, ευχαριστούν τον κ. Σάββα Θωμάζο για την προσφορά του στον Σύλλογο και την πολύτιμη συνεισφορά του στην διοργάνωση, τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων ΗΡΑΚΛΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΒΟΛΙΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΘΙΝΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΓΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ που συμμετείχαν, τον ορθοπεδικό κ. Κωστή Σωτήρη που παρείχε τις πρώτες βοήθειες όπου χρειάστηκε, τον φωτογράφο μας κ. Τάσο Ρουμπη , τους εθελοντές και τελος τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΟ για την υποστήριξη τους.


 
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το τουρνουά Mini Volley Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το τουρνουά Mini Volley Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 09, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.