Ο κορυφαίος Θεσπρωτός επιστήμονας κ. Γιάννης Μαρτίνης στο 1ο Συνέδριο Λογοθεραπείας


Σας παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα και το thespro.gr είναι χορηγός επικοινωνίας. 

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.) και η οργανωτική επιτροπή, καλωσορίζει τον κ. Μαρτίνη Γιάννη, Λογοθεραπευτή και μέλος του συλλόγου μας, στο 1ο Συνέδριο Λογοθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα 10-12 Νοεμβρίου 2017.  

Ο κ. Μαρτίνης είναι Λογοθεραπευτής, με βασικές σπουδές στο τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών και εν συνεχεία στο University of Sheffield (MSc.).  

Έχει καταγωγή από το Πολύδροσο Θεσπρωτίας και είναι υιός του Τάσου Μαρτίνη πρόεδρου του Πολιτιστικού συλλόγου Πολυδρόσου. 

Είναι ο πιο γνωστός λογοθεραπευτής για τις διαταραχές ροής της ομιλίας (τραυλισμός) και κατατάσσεται στους κορυφαίους πανευρωπαϊκά.  

Άρωμα από πολύ Θεσπρωτία στο συνέδριο, τόσο σε ομιλίες όσο και στην οργάνωση και τις επιτροπές. 

Παρακάτω κάποια στοιχεία από το βιογραφικό του.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση παιδικών διαταραχών λόγου & Επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο του Sheffield. Επίσης έχει ολοκληρώσει την Ευρωπαϊκή εξειδικευμένη μετεκπαίδευση επί της θεραπευτικής αντιμετώπισης διαταραχών Ροής ομιλίας European Clinical Specialization in Fluency Disorders (ECSF) και είναι επίσημος Ειδικός Θεραπευτής διαταραχών Ροής ομιλίας. 
Επιπρόσθετα είναι official Greek mentor στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξειδίκευσης ecsf. 



Έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο Palin PCI (Λονδίνο, 2008) και στο πρόγραμμα Lidcombe (Λονδίνο, 2007) καθώς και σε Stuttering Modification (Αθήνα, 2009). 
Μεταξύ των θεραπευτικών πλαισίων στα οποία έχει εξασκηθεί πρακτικά βρίσκεται το Michael Palin centre for Stammering Children (Λονδίνο- σε ομαδική θεραπεία εφήβων που τραυλίζουν) και το City Lit (Λονδίνο- σε θεραπεία ενηλίκων που τραυλίζουν). 
Είναι μέλος του International Fluency Association (IFA), του International Cluttering Association (ICA) και του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ). 

Έχει μεταφράσει και επιμεληθεί επιστημονικά συγγράμματα όπως τα ακόλουθα: «Practical intervention forearly childhood stammering: Palin PCI approach» (Kelman E., Nicholas A., 2008 & «Comic StripConversation«(Grey C., 1994).

Έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο Hanen: it takes two to talk (Λονδίνο, 2006) και σε εξειδικευμένη παρέμβαση για παιδιά με σύνδρομο Down (Sheffield, 2007). επιπρόσθετα έχει λάβει τη βασική εκπαίδευση σε Makaton, Pecs, Teacch, Social Stories, Story Telling.


 
Ο κορυφαίος Θεσπρωτός επιστήμονας κ. Γιάννης Μαρτίνης στο 1ο Συνέδριο Λογοθεραπείας Ο κορυφαίος Θεσπρωτός επιστήμονας κ. Γιάννης Μαρτίνης στο 1ο Συνέδριο Λογοθεραπείας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.