Συνελήφθη 51χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών




Συνελήφθη, χθες (07-06-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 51χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας και συνελήφθη διότι στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, βάρους (7,64) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος καλλιεργούσε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται σε χωριό της Άρτας, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,70) έως (1,95) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.



Επίσης, κατασχέθηκαν και διάφορα αντικείμενα και εργαλεία (λάστιχα ποτίσματος, κλαδευτήρι, κτλ.) τα οποία ο δράστης χρησιμοποιούσε για την περιποίηση των φυτών κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 


 
Συνελήφθη 51χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη 51χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.