Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου Φιλιατών


Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών και ιδιαίτερα το θαυμασμό μου προς τον χειρούργο κ. Γεώργιο Γώγο, τους συνεργάτες του και την αναισθησιολόγο κα Ειρήνη Νικολοπούλου, για την αμέριστη στήριξη και το ειλικρινές ενδιαφέρον που υπέδειξαν, ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη διάγνωση και η επιτυχής παρέμβαση και αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας που μου προέκυψε ξαφνικά.




Η επιστημονική επάρκεια, το ήθος, η ανιδιοτέλεια και η άψογη συμπεριφορά και ανθρωπιά που τους διακρίνει, όλους και όλες ανεξαίρετα, τους τιμά ιδιαίτερα γιατί κοσμούν το Νοσοκομείο μας και αποτελούν εγγύηση, ασφάλεια και σιγουριά για κάθε συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης και φροντίδας.

Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση
Κωνσταντίνος Τσούτσης
Σκορπιώνα Θεσπρωτίας



Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου Φιλιατών Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.