Παραμυθιά: Λευκός καπνός στην συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Εμπορικό Σύλλογο για το αποχετευτικό - Δείτε το πρόγραμμα εργασιών στην Κ. Καραμανλή.


Βρέθηκε συμβιβαστική λύση για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για το αποχετευτικό δίκτυο στην Κ. Καραμανλη, στην συνάντηση που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και την δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη.

Παρόν στην συνάντηση ήταν από τον εμπορικό σύλλογο ο πρόεδρος Κώστας Γαλανόπουλος και τα μέλη του ΔΣ, Άννα Κώτση & Θάλεια Βασιλείου καθώς και η νομική σύμβουλος του συλλόγου Βέρα Βέρμπη. Επίσης παρόν από την δημοτική αρχή και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Καλόγερος. 


Τι αποφασίστηκε:
Από το πρωί της Παρασκευής, ξεκινούν οι εργασίες στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή, από το τέλος της (καφετέρια Κυκλάμινο). Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και 15 Ιουλίου, όπου και θα σταματήσουν εν όψη της full season, ανεξάρτητα αν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ή όχι. Στην υπόλοιπη Κ. Καραμανλή, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 1 Σεπτεμβρίου και θα σταματήσουν τον Λάμποβο σε περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρωθεί
Νέα συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου:
Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 14:30, συνεδριάζει ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, αφενός για τον προγραμματισμό των ανεφοδιασμό των καταστημάτων, αφετέρου για την αποτίμηση των εξελίξεων.


 
Παραμυθιά: Λευκός καπνός στην συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Εμπορικό Σύλλογο για το αποχετευτικό - Δείτε το πρόγραμμα εργασιών στην Κ. Καραμανλή. Παραμυθιά: Λευκός καπνός στην συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Εμπορικό Σύλλογο για το αποχετευτικό - Δείτε το πρόγραμμα εργασιών στην Κ. Καραμανλή. Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.