Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της Γλυκής




Σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της Γλυκής καταγγείλουν κάτοικοι της κοινότητας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις καταγγελίες, το τελευταίο τριήμερο σχεδόν όλη η κοινότητα είναι χωρίς νερό στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό εν μέσω τουριστικής σεζόν.

Κατα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες εργασίες που διόρθωσαν το πρόβλημα περιμετρικά της κοινότητας, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει στο κύριο οικιστικό ιστό της Γλυκής.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι, πληροφορήθηκαν από την πρόεδρο της κοινότητας, πως οι σωληνώσεις έχουν βουλώσει από άλατα (διαχρονικό πρόβλημα) και πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες αποκατάστασης. 


Τι λέει ο σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων:
Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων κ. Αποστόλη Φούρκα, μας τόνισε πως τα προβλήματα στην υδροδότηση μέσα στην τουριστική περίοδο, δημιουργούν προφανή προβλήματα στο τουριστικό προϊόν και έκανε έκλυση προς όλους τους αρμοδίους ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ομαλή υδροδότηση της Γλυκής. “Ζητούμε να δοθεί η απαραίτητη προσοχή καθώς μπορεί να αποβεί καταστροφική για την τοπική οικονομία η έλλειψη νερού” σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων.
Τι λέει ο αντιδήμαρχος ύδρευσης Θωμάς Μπάτσης:
“Εργαζόμαστε πυρετωδώς από την Παρασκευή για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία σημειώθηκε από αυξημένα άλατα στις σωληνώσεις” ανέφερε ο Θωμάς Μπάτσης, ο οποίος σημείωσε πως μέχρι αυτή την στιγμή έχουν τοποθετηθεί 500 μετρά νέου δικτύου και σήμερα αναμένονται να δοθούν άλλα 100. “Ελπίζουμε να εντοπίσουμε άμεσα την βλάβη και να επανέλθει η υδροδότηση σε ομαλά επίπεδα” κατέληξε ο αντιδήμαρχος ύδρευσης


 
Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της Γλυκής Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της Γλυκής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.