Ονειρεμένη Ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)



Ένα τέλειο απόγευμα πέρασαν τη Δευτέρα 5 Ιουνίου μικροί και μεγάλοι στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας !!!

Τα χαμόγελα, η χαρά και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών που αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες !!!

Πολλοί μαθητές και γονείς του σχολείου μας, αλλά και από άλλα σχολεία, άλλοι με ποδήλατα και άλλοι με τα πόδια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας ,για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που είναι κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου !!!


Ήταν απίστευτο ήρθαν μαθητές και από άλλα σχολεία της πόλης που σημαίνει ότι τα παιδιά θέλουν να γίνονται όμορφες δράσεις !!!

Μια υπόσχεση δώσαμε όλοι να διατηρούμε το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΟ !!!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η ποδηλατάδα ( μπαίνοντας ανάμεσα στα παιδιά ώστε να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους ) .

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στο σύλλογό μας που για ακόμη μια φορά έδωσε χαρά αλλά και μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος στα παιδιά μας !!!

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Στέργιος Παλπάνης


 
Ονειρεμένη Ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Ονειρεμένη Ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.