ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Ο «ΔΡΑΠΕΤΗΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ




Θεωρώντας «αδυναμία» την «περιφρόνηση» κάποιων να απαντήσουν σε κατά καιρούς σχόλια - μπουρδολογίες – συκοφαντίες και υποδείξεις σχετικές με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ( ΤΑ ) ο άνθρωπος που δραπέτευσε, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, με την ιδιότητα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ηγουμενίτσας προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή των δημοτών από το Δήμο Φιλιατών «ξαναχτύπησε» με το τελευταίο δημοσίευμα αναμασώντας ξανά και ξανά τα ίδια επιχειρήματα. Η επιβράβευση των δημοτών της Ηγουμενίτσας, για την εμπειρία του και την προσφορά του, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν άργησε να έρθει, στα αποτελέσματα των τελευταίων δημοτικών εκλογών εξήλθε πρώτος από το τέλος. Είναι, απορίας άξιων, πως ένας πρώην δημοτικός σύμβουλος, της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φιλιατών, και του πρώην Δήμου Σαγιάδας, που έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος, ανακαλύπτει εκ των υστέρων σκάνδαλα για θέματα που ο ίδιος είχε, την αρμοδιότητα να τα επιλύσει. Αλήθεια η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και οι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

Ο συγγραφέας των επίμαχων άρθρων παρόλο που θήτευσε πολλά χρόνια στην ΤΑ δείχνει, με τα γραπτά του, ασχετοσύνη και αμέλεια που δεν είναι κατανοητή και βλάπτει, χωρίς λόγο και αιτία, την εικόνα του Δήμου καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που υπηρέτησαν και υπηρετούν το Δήμο και τους πολίτες του.

Αξιότιμε κ. πρώην Αντιδήμαρχε, εσείς ο ίδιος δεν ήσασταν ο «Νοικοκύρης» που είχατε αναλάβει να ξεχρεώσετε τις οφειλές του Δήμου προς τη ΔΕΗ και τελικά πετύχατε να συσσωρεύσετε χρέος εξακοσίων χιλιάδων 600.000,00 ευρώ που το παρέλαβε η Νέα Δημοτική Αρχή ( ΝΔΑ ), η οποία και το διευθέτησε, παρότι απειλήθηκε με γενική διακοπή ρεύματος εκ μέρους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Μήπως δεν ήσασταν εσείς που υπογράψατε και πολύ καλά κάνατε την σύμβαση για το αποχετευτικό στην έδρα του Δήμου; Το πράξατε αυτό γιατί γνωρίζετε ότι με βάση την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι υποχρεωτικό το αποχετευτικό δίκτυο σε οικισμούς με πληθυσμό άνω των 2000 κατοίκων. Τώρα εμφανίζεστε να στεναχωριέστε γιατί οι δημότες, που θα το αξιοποιήσουν, θα κληθούν να καταβάλλουν για το τέλος αποχέτευσης το ανάλογο τίμημα το οποίο χάρι στις προσπάθειες της Νέας Δημοτικής Αρχής θα ανέρχεται στο ένα τρίτο του αρχικώς υπολογιζόμενου.


Τελικά θέλετε να λειτουργήσει το όλο έργο χωρίς οι πολίτες να «ξοδευτούν» όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία περί ανταποδοτικών τελών για τις υπηρεσίες Ύδρευση, Αποχέτευσης και Καθαριότητας. Μήπως τελικά θέλετε να οδηγήσετε τους πολίτες στο κίνημα « Του Δεν Πληρώνω» που τώρα καλούνται οι ίδιοι από τους πρωτεργάτες του να το πληρώσουν στο πολλαπλάσιο.

Μήπως δεν είσθε και εσείς ένας από αυτούς που με την υπογραφή σας μεταφέρατε στο Δήμο μας 14 υπαλλήλους από χρηματοδοτούμενα προγράμματα στερώντας τη δυνατότητα από το Δήμο να στελεχωθεί με εξιδεικευμένο προσωπικό.

Εσείς δεν είστε που αφήσατε απλήρωτους ( Προμηθευτές, Εργολάβους, Καθαρίστριες καθώς και αυτούς που εργάσθηκαν στη Γιορτή Τσιπούρας κ. α.). Ευτυχώς η αποπομπή σας, από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Φιλιατών, ήρθε σύντομα από την δική σας Δημοτική Αρχή.

Όσο για τα καταγγελλόμενα έργα, που σύμφωνα με εσάς διπλοπληρώθηκαν και τριπλοπληρώθηκαν από την Νομαρχία Θεσπρωτίας και από το Δήμο Φιλιατών, σύντομα θα κληθείτε να αποδείξετε τους ισχυρισμούς σας καθώς και ποιοι Εργολάβοι και Αιρετοί τα οικειοποιήθηκαν

Όσον αφορά το χρέος, αφού ούτε στη θητεία σας δεν μπορέσατε να το μάθετε, δεν έχετε παρά να περιμένετε την αναμενόμενη απόφαση της Δικαιοσύνης για να το πληροφορηθείτε.

Όσον αφορά τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη αναζητήστε τα πραγματικά δεδομένα καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία και θα καταλήξετε εκεί που πρέπει. Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε, δεν έχετε παρά να έρθετε στις αρμόδιες υπηρεσίες και να επισκεφτείτε την ΝΔΑ για να μάθετε.

Για τους < φωστήρες >, τους < προπονητές > , τους < σωτήρες > και τους < ξερόλες > ισχύει το < κρείττων του λαλείν το σιγάν >.


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Ο «ΔΡΑΠΕΤΗΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: Ο «ΔΡΑΠΕΤΗΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.