Λεωφορείο από την Ηγουμενίτσα για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες ο Αγώνας Συνεχίζεται!

Η κυβέρνηση παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια! Οι εργαζόμενοι της επιστρέψαμε την τροπολογία - πρόταση πίσω ως απαράδεκτη. Τώρα προσπαθεί να αξιοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να σπάσει την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει οι εργαζόμενοι όλες αυτές τις μέρες.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους μέσω της ποινικοποίησης των αγώνων. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι θα κάνουν πίσω.

Να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση την επαίσχυντη πρόταση νόμου που απολύει 10.000 συναδέλφους συμβασιούχους. Η μόνη και άμεση λύση είναι η μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, είναι η νομοθετική ρύθμιση που έφεραν στη Βουλή οι 25 επιτροπές αγώνα συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην Πανελλαδική 24ωρη Απεργία και συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 10 π.μ.

Αναχώρηση με πούλμαν στις 2:00 το πρωί από το ΠΑΝΘΕΟΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ .

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6979792707

Καμία απόλυση! Ούτε ένας συμβασιούχος να μην απολυθεί.

Καμία ιδιωτικοποίηση!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Θεσπρωτίας
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου - Ο Γενικός Γραμματέας
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΜΑΛΑΓΚΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 


 
Λεωφορείο από την Ηγουμενίτσα για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα Λεωφορείο από την Ηγουμενίτσα για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.