Stop σε 25,4 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, στην προσπάθεια καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πιστώνεται από το πρωί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, σήμερα τα ξημερώματα, άντρες της υπηρεσίας φύλαξης και ελέγχου στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, εντόπισαν ύποπτο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με βουλγάρικες πινακίδες που είχε προορισμό το λιμάνι του Μπάρι στην Ιταλία.





Αμέσως ειδοποίησαν την δίωξη ναρκωτικών του Λιμεναρχείου, όπου με την βοήθεια του ειδικού σκύλου εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών, κατάφεραν και εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, συσκευασίες με συνολικά 25 κιλά και 408 γρ. ηρωίνης.

Οι δύο επιβαίνοντες του τροχόσπιτου, ένας 57χρονος και μία 48χρονη και οι δύο Βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ το τροχόσπιτο και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.



Stop σε 25,4 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Stop σε 25,4 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.