Στα χέρια της 12χρονης Θεσπρωτής τενίστριας Μιχαέλα Λάκη οι ελπίδες του Ελληνικού τένις



 
Μπορεί να είναι 12χρονη, ωστόσο τα πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, την έχουν καταστήσει ήδη από τώρα ως το απόλυτο όνομα στο οποίο στηρίζει τις ελπίδες του το Ελληνικό τένις.

Ο λόγος για την Μιχαέλα Λάκη με καταγωγή από Παραμυθιά και Τύρναβο, που αγωνίζεται με την φανέλα του Ο.Α Φοίβου.

Η 12χρονη τενίστρια από τα πρώτα της χρόνια στο άθλημα έχει κάνει πράγματα και θαύματα με αποκορύφωμα πριν από 3 εβδομάδες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Mouratoglou Cup Under 12, που είναι ένα από τα δυνατότερα της κατηγορίας στην Ευρώπη, όπου και η Μιχαέλα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.


Αυτός ήταν ο 4ος φετινός τίτλος για τη Μιχαέλα, σε διεθνές τουρνουά της Tennis Europe. Είχε κερδίσει και τους άλλους 3 αυτή τη σεζόν, στο Belgrade Open στο Βελιγράδι, στο Top 10-12 Bressuire στη Γαλλία και στο Bitola Open της ΠΓΔΜ. 

Είχε προηγηθεί ο τίτλος στο τέλος του 2016 στο Βελιγράδι της Σερβίας, όπου μάλιστα είχε κάνει και το "double", κερδίζοντας και στα διπλά μαζί με την Αθηνά Πήττα.

Η Μιχαέλα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού τένις, με προοπτικές να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα.


 
Στα χέρια της 12χρονης Θεσπρωτής τενίστριας Μιχαέλα Λάκη οι ελπίδες του Ελληνικού τένις Στα χέρια της 12χρονης Θεσπρωτής τενίστριας Μιχαέλα Λάκη οι ελπίδες του Ελληνικού τένις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.