Πλήθος κόσμου στις συναυλίες των σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας


Στις 25, 29 & 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι συναυλίες των σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας. Στις 25 Ιουνίου η πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο των Τ.Ε.Ι. ενώ στις 29 και 30 στον προαύλιο χώρο του "Πάνθεον" με θέα τη θάλασσα.

Συμμετείχαν όλοι οι σπουδαστές του ωδείου καθώς επίσης και οι καθηγητές τους. Για άλλη μία χρονιά οι σπουδαστές παρουσίασαν τα μουσικά κομμάτια που είχαν προετοιμάσει και επέδειξαν επαγγελματισμό στην εκτέλεσή τους.

Σκοπός αυτών των συναυλιών, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, δεν είναι να προβάλλονται μόνο οι δεξιότητες και το ταλέντο των σπουδαστών, αλλά να εμφανίζονται επί σκηνής, να αποκτούν σταδιακά άνεση και να εξοικειώνονται με την εμφάνισή τους στο κοινό.

Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε ότι οι γονείς παρακολουθούν έτσι την πρόοδο των παιδιών τους που ενώ ξεκινούν με τα μαθήματα της μουσικής προπαιδείας στην προσχολική ηλικία εξελίσσονται σε μικρούς επαγγελματίες μουσικούς.



Οι συναυλίες όμως στο σύνολό τους είναι αποτέλεσμα της καλής σχέσης και συνεργασίας σπουδαστών - καθηγητών. '
Ολοι οι διδάσκοντες στο Πρότυπο Ωδείο είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο τους με διακρίσεις. 
Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι διακρίνονται από τη μεγάλη αγάπη που έχουν για τη μουσική και την εκπαίδευση.
 
Οι συναυλίες δεν θα μπορούσαν να έχουν αυτό το αποτέλεσμα εάν δεν υπήρχε ο φωτισμός και ο ηχητικός επαγγελματικός εξοπλισμός από την maestrosound
Σε κάθε συναυλία που οργανώνεται όσο μικρή ή μεγάλη και να είναι γίνεται η ίδια προετοιμασία και περιλαμβάνεται πάντα ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο, γιατί ικανοποιημένοι πρέπει να είναι πρώτα οι σπουδαστές που συμμετέχουν και μετά οι γονείς και οι θεατές.

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ. 
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν: thespro.gr, ΒΔΕΛΛΑ και Θεσπρωτών Διαβούλευση.

Ακολουθούν δύο ακόμη συναυλίες του Ωδείου, οι οποίες εντάσσονται στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Πλήθος κόσμου στις συναυλίες των σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Πλήθος κόσμου στις συναυλίες των σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.