Ηγουμενίτσα: Η απύθμενη βλακεία του νεοέλληνα... (+ΦΩΤΟ)



Συχνές είναι οι καταγγελίες πολιτών, για ασυνείδητους οδηγούς δίτροχων αλλά και αυτοκινήτων που κινούνται εντός του ποδηλατοδρόμου στο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας.

Στις εισόδους του ποδηλατοδρόμου νομίζουμε πως υπάρχουν (;) ειδικές σημάνσεις που απαγορεύουν την κίνηση κάθε οχήματος, αλλά η βλακεία του νεοέλληνα ξεπερνάει κάθε λογική.

Είτε για μαγκιά είτε από τεμπελιά, περνούν με τα οχήματά τους, πολλές φορές και με μεγάλη ταχύτητα, αδιαφορώντας για τους συμπολίτες και κυρίως μικρά παιδιά, που παίζουν με το ποδήλατό τους, σε έναν χώρο που κατασκευάστηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό. 




Έτσι και το πρωί του Σαββάτου, ο οδηγός του οχήματος που βλέπετε στις φωτογραφίες, όχι μόνο πέρασε μέσα από τον ποδηλατόδρομο, αλλά πάρκαρε κιόλας, προφανώς για να απολαύσει το μπανάκι του στην παραλία.

Νομίζουμε πως πρέπει πλέον άμεσα να τοποθετηθεί στις εισόδους και κάποια αλυσίδα ή κολωνάκια, που να καθιστούν αδύνατη την είσοδο των οχημάτων, πριν συμβεί το οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό.



Ηγουμενίτσα: Η απύθμενη βλακεία του νεοέλληνα... (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Η απύθμενη βλακεία του νεοέλληνα... (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.