Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας απο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας



Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου προγραμματίζουμε την υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου Τεχνικών Ασφαλείας, κατηγορίας Β&Γ για την Δευτέρα και Τετάρτη 02 & 04 Οκτωβρίου 2017 (το διήμερο αφορά την Γ Κατηγορία καθώς η κατηγορία Β απαιτεί περισσότερες ημέρες και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα), στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55, παραπλεύρως Δικαστικού Μεγάρου).

Αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση των προγραμμάτων είναι η συμμετοχή σε αυτά κατ’ ελάχιστο 20 επιχειρήσεων οι οποίες θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας στο Επιμελητήριο συμπληρωμένη και σφραγισμένη Αίτηση, το αργότερο έως και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 .


Καθώς οι προσπάθειες των προηγούμενων ετών κατέστησαν ατελέσφορες λόγω μη συγκέντρωσης του αναγκαίου αριθμού αιτήσεων, αλλά παράλληλα έχουμε δεχθεί προφορικά αιτήματα λόγω των εκτεταμένων ελέγχων των αρμοδίων οργάνων με τον κίνδυνο επιβολής προστίμων, και λαμβάνοντας υπόψη ότι το επόμενο παρόμοιο σεμινάριο ενδεχομένως (κρίνοντας από την εμπειρία) υλοποιηθεί μετά την πάροδο διετίας ή τριετίας, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να ενεργήσετε το συντομότερο δυνατό για την υποβολή της αίτησή σας ώστε αφενός να διασφαλισθεί η υλοποίηση του σεμιναρίου και αφετέρου να μπορέσετε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε αυτό.

Οι επιχειρήσεις που είχαν υποβάλλει στο παρελθόν αιτήσεις συμμετοχής, θα πρέπει να επικαιροποιήσουν το ενδιαφέρον τους προσερχόμενοι στην Υπηρεσία μας για την σφράγιση της νέας αίτησης. Για περισσότερες πληροφορίες (όσον αφορά την κατηγορία που ανήκετε ή για τα τυπικά προσόντα) παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου (Σταύρου Νιάρχου 94 , Ιωάννινα, τηλ.: 26510 44727).

Η δήλωση συμμετοχής στην ανωτέρω δράση αποτελεί ανταποδοτική υπηρεσία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τα μέλη του.

Εκ μέρους του Προέδρου 
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Αλέξανδρου Πάσχου


 
Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας απο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας απο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.