Ηγουμενίτσα: Μνημείο αδιαφορίας η διασταύρωση - καρμανιόλα στην Πλαταριά



 
Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής αλλά κυρίως των επισκεπτών που και φέτος το καλοκαίρι είναι αναγκασμένοι να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, προκειμένου να επισκεφτούν τα καταγάλανα νερά των θεσπρωτικών ακτών στην περιοχή της Πλαταριάς. 
Όσοι κατευθύνονται προς την Πλαταριά και τα Σύβοτα, στο συγκεκριμένο ύψος της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, παίζουν στην κυριολεξία τη ζωή τους κορώνα-γράμματα, καθώς θα πρέπει να διασχίσουν μια άκρως επικίνδυνη διασταύρωση, με κίνδυνο να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα, όπως εκείνα που συμβαίνουν στη συγκεκριμένη διασταύρωση-καρμανιόλα σε καθημερινή βάση. 


Ειδικά οι τουρίστες και οι επισκέπτες που δε γνωρίζουν την περιοχή, είναι τα ανυποψίαστα θύματα της κρατικής και αυτοδιοικητικής ανευθυνότητας που ευθύνεται για την τραγική κατάσταση στην οποία δυστυχώς συνεχίζει να βρίσκεται η διασταύρωση της Πλαταριάς. 
Για να δούμε πόσα τροχαία ατυχήματα θα πρέπει ακόμη να γίνουν, ώστε να ξυπνήσουν κάποιοι ανευθυνο-υπεύθυνοι και να κατασκευάσουν έναν ασφαλή και λειτουργικό κόμβο που θα πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.


 
Ηγουμενίτσα: Μνημείο αδιαφορίας η διασταύρωση - καρμανιόλα στην Πλαταριά Ηγουμενίτσα: Μνημείο αδιαφορίας η διασταύρωση - καρμανιόλα στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 18, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.